Hinter Spotify om kryptofunksjoner som snart kommer?

Spotify, en av verdens største streaming-lydleverandører, leter etter kandidater med kryptobakgrunn for å fylle en ny rolle i selskapet.

I følge et nylig stillingsannonser er selskapet på utkikk etter en fremragende direktør for å bli med i betalingsstrategien og innovasjonsavdelingen. I følge en kunngjøring på LinkedIn ble den nye stillingsannonsen offentliggjort onsdag.

Det forventes at den nye stillingen vil spille en nøkkelrolle i å definere og implementere Spotifys betalingsstrategi, samt å fremme selskapets engasjement i Facebooks nylig renoverte Cryptosoft, Diem. Stillingen vil også fokusere på bredere digitale eiendeler og kryptoindustrien, inkludert sentralbankens digitale valutaer, eller CBDC, heter det i kunngjøringen:

“Du vil lede ytterligere hensyn til nye muligheter og innovasjon i det nye økosystemet med distribuert hovedboksteknologi, blokkjeder, kryptovalutaer, stablecoins, CBDC og andre digitale eiendeler.”

I følge oppslaget vil den nye rollen være basert på Spotifys kontorer i London eller Stockholm, og krever hyppige reiser mellom de to kontorene og andre firmaer.

Spotify svarte ikke umiddelbart på Cointelegraphs anmodning om kommentar.

Spotify er et av de første medlemmene av Libra Foundation som formelt ble grunnlagt i Genève i oktober 2019. I motsetning til PayPal og MasterCard er Spotify blant firmaene som ikke har forlatt Facebooks kryptoprosjekt på grunn av økt kontroll fra globale regulatorer.

Categories: Bitcoin